Nieuws

Info-avonden in Hardinxveld-Giessendam

20-03-2024 | Zonneparken
Info-avonden in Hardinxveld-Giessendam

Leden van coöperatie Drechtse Energie (bewoners en bedrijven) kunnen mede-eigenaar worden van zonnepark Betuwelijn in Hardinxveld-Giessendam, door te investeren in de ontwikkelkosten van de voorfase. Deelnemers moeten gevestigd zijn in Hardinxveld-Giessendam, Wijngaarden, Giessenburg, Giessen-Oudekerk of in de Drechtsteden. Belangstellenden zijn van harte welkom op een van de informatiebijeenkomsten.

Die zijn op donderdag 4 april en dinsdag 9 april in zalencentrum De Parel, aan de Talmaweg 9 in Hardinxveld-Giessendam. Het programma begint om 20:00 uur, inloop vanaf 19:45 uur. Vooraf aanmelden is fijn voor de organisatie, dus stuur graag een mail met uw NAW-gegevens naar zonneparken@drechtseenergie.nl.

Drechtse Energie is een burgercoöperatie die met en voor bewoners wil zorgen voor meer duurzame energie in de regio. In Hardinxveld-Giessendam werken we samen met het bedrijf Novar en grondeigenaren familie de Wit aan de ontwikkeling van zonnepark Betuwelijn. De locatie ligt langs het spoor van de Betuwelijn. Het park zal jaarlijks 4.000 huishoudens van groene stroom voorzien, waarmee de regio een belangrijke stap zet om te verduurzamen. Voor meer informatie en vrijblijvende aanmelding als belangstellende: https://drechtseenergie.nl/zonneparken/.